Unieke Objecten Te Koop

Station Grondsveld te koop

Dit voormalige station aan de spoorlijn tussen Maastricht-Eijsden-Luik is in de afgelopen jaren smaakvol getransformeerd in een charmant woonhuis. Iedere ruimte heeft een verhaal en is van alle gebruikelijke gemakken voorzien. Vanuit het hart van het huis, de leefkeuken, stap je zo het perron op, wat heden dienst doet als terras. De idyllische tuin strekt zich langs de spoorlijn uit en ligt volledig op het Zuiden. Met een zwembad, moestuin, tuinserre en diverse terrassen is hier voor ieder wat wils.

Heeft u vragen? Neemt u dan contact op met Reliplan.

BALINGE
VILLAKASTEEL
TE KOOP

Dit mooie kasteelvilla in Balinge staat te koop. Het heeft alles zoals een open haard, bar in huis, eigen kroeg buiten het huis, een dakterras met daar op een jacuzzi en een barbecue, wijnkelder. Het heeft ook een hele mooie uitzicht! Het object is inclusief meubilair.

Heeft u vragen? Maak dan contact met Dennis Lohr.
Tel: 0630562228

DRACHSTERCOMPAGNIE
KERKGEBOUW
TE KOOP

Op zoek naar iets bijzonders? Dit betreft een voormalig kerkje, in de omgeving bekend als het kerkje “Jezus Leeft” omdat dit boven de deur staat geschreven. Daarnaast is er ook een vrijstaande woning met een eigen entree en privé tuin. Zowel de kerk als de woning zijn goed onderhouden. De kerk is globaal verdeeld in drie delen, een voorportaal met toiletten en een bovenverdieping, een grote zaal met een houten vloer en een achterruimte, momenteel ingericht als praktijkruimte. De glas in loodramen aan weerszijde geven een heel mooi licht in de grote zaal en in de praktijkruimte. Het klokkenspel in het torentje is nog in takt.

De gehele woning is gerenoveerd en goed geïsoleerd. Alles op de buitenmuren na is aangepakt, van de elektrische bedrading tot de riolering. Achter de woning is een zonnige tuin die veel privacy biedt, omdat hij middels een stenen muur is afgescheiden van de kerk. In de tuin staat een stenen berging en achter in de tuin is een afdak gemaakt, momenteel in gebruik als houtwerkplaats, maar ook te gebruiken als overdekt terras.  Zowel de woning als de kerk worden verwarmd middels centrale verwarming.

Klik hier om meer informatie over dit object te zien

PORTUGAL
UNIEK OBJECT
TE KOOP

De eigenaar van dit prachtige object heeft besloten dit unieke object aan te bieden en te verkopen. Het object ligt in Afife, dichtbij de Atlantische Oceaan (Noord Portugal).

Klik hier om meer informatie over dit object te zien

DEN HAAG
MAATSCHAPPELIJKE RUIMTE
TE HUUR

Het pand bestaat uit vier lagen en biedt door de ruime bestemming mogelijkheden voor zowel kerkorganisaties, maatschappelijke/culturele instellingen, kantoorgebruikers, maar ook wonen en sportactiviteiten zijn toegestaan. De locatie is zeer goed bereikbaar per openbaar vervoer met diverse bus en tramhaltes voor de deur. Indien u ruimte zoekt in Den Haag centrum maken wij graag een afspraak voor bezichtiging. Voor de verhuurvoorwaarden kunt u contact opnemen met Dirxander Vat van Reliplan.

Klik hier om meer informatie over dit object te zien

EDAM
vm POSTKANTOOR
TE KOOP

Dit object is een voormalig postkantoor in Edam. De locatie is gelegen op een unieke plek midden in het historische stadshart van Edam. Het object is met de auto bereikbaar via A7 – N244/254.

Parkeren kan op eigen terrein of op de openbare plekken in de buurt.

U kunt online uw bod uitbrengen op dit object via de onderstaande link. Een unieke koopkans!

Klik hier voor meer informatie over dit object.

DE RIJP
vm KINDERDAGVERBLIJF
TE KOOP

De Volger 24 is een bijzonder pand gevestigd in gemeente De Rijp. Het gebouw is voorzien van een lichtkoepel, waardoor het licht in het midden van het pand schijnt. De Rijp heeft een goede ontsluiting met Purmerend, Zaandam en Alkmaar. NU VANAF SLECHTS €449.000.

Daarnaast bevind zich op het bedrijfsterrein ca. 9 parkeerplekken en aan de achterkant van het pand is er een ruime tuin aanwezig.

U kunt online uw bod uitbrengen op dit object via de onderstaande link. Een unieke koopkans!

Klik hier voor meer informatie over dit object.

HAARLEM BERKENSTRAAT
WOONWERK GEBOUW
VERKOCHT

In de karakteristiek Bomenbuurt ligt het voormalige kerkgebouw van de Vrijzinnig Protestanten. Het gebouw komt uit het jaar 1928 en is 25 jaar geleden respectvol verbouwd tot een mooi woon-werkgebouw. Door de speelse indeling, de hoge plafonds en de ruime bestemming is het voor meerdere functies geschikt. Op het dak bevindt zich een uniek terras waar vanaf men schitterend uitzicht heeft over Haarlem. Er zijn openbare parkeerplaatsen op straat.

 

AMSTERDAM NOORD
KAPEL
TE HUUR

Dit object is te huur in Amsterdam-Noord aan de Wingerdweg.

Het heeft een begane grond van de Rosakapel.
Het object betreft een ingang met veel ruimte.
U kunt op aanvraag meer informatie inzake dit object aanvragen.

Dit object heeft een oppervlakte van 240 m2.

Klik hier voor meer informatie.

BREDA
KERK
VERKOCHT

Dit object is in 1966 gebouwd en ontworpen door architecten bureau Schuch& Kramer. Het is een typische na-oorlogskerkgebouw met een hoge rechthoekige kerkzaal. Het object heeft een maatschappelijke bestemming. Er zijn openbare parkeerplekken aan zuidzijde.

VERKOCHT!

EMMEN
vm SCHOOLGEBOUW
TE KOOP

Dit monumentale pand ligt op enige autominuten van Emmen en sluit aan op de Rondweg een perfecte verbinding met het westen, noorden en oosten van ons land.

De omgeving kenmerkt zich door landerijen afgewisseld met authentieke boomwallen en uiteraard de vergezichten, waarbij U in de avond en in de vroege morgen zelfs reeën kunt spotten.

WESTZAAN
KERKGEBOUW
TE KOOP

Aan de Groene Jagerstraat te Westzaan staat de voormalig Gereformeerde Kerk te koop. De kerk heeft nu een horeca bestemming, maar kan gebruikt worden voor trainingen, coaching en meer. Dit object wordt binnenkort via de veiling verkocht. Een unieke aankoopkans voor o.a. beleggers.

Oppervlakte: circa 450 m2 (perceel: 720m2)

 

RONSE
POLYVALENT GEBOUW
TE KOOP

Waanzinnig veel mogelijkheden – Een klant biedt u dit grote polyvalent gebouw aan het muziekbos op een prachtige locatie aan. Dit object wordt momenteel gebruikt als vakantiewoning. Het object beschikt ook over een naastliggende bouwgrond. Deze is geschikt voor verschillende doeleinden en ligt op een zeer rustige locatie op 4425 m2.

Daarnaast is dit uitzicht ook heel indrukwekkend!
De ideale vakantiewoning met 15 slaapkamers en meerdere badkamers en leefruimtes.

Op afspraak kunt u contact opnemen met IMMO BEGUIN: 055/60 66 67

Klik hier voor meer informatie over dit unieke object.

GELDROP
PRAKTIJKRUIMTE/ WONING
TE KOOP

NIEUW OBJECT – Dit bijzondere object wordt aangeboden voor de vraagprijs van €579.000 k.k.

Het bijzondere en unieke pand Hofstraat 19, 5664 HS te Geldrop is een gemeentelijk monument. Het is gebouwd in 1874 en was oorspronkelijk het Koetshuis en later de Rentenierswoning van het Kasteel van Geldrop.

Tot ver in de 20ste eeuw lag dit bijzondere pand op het Landgoed van het Kasteel.

Klik hier voor meer informatie over dit unieke object.

CAPELLE AAN DE IJSSEL
BUURTCENTRUM
VERKOCHT

Het centrum heeft veel groen en historische elementen, zoals het Slotpark en de Dorpsstraat. Het winkelcentrum ‘De Koperwiek’ bevindt zich op loopafstand, net zoals de bibliotheek, theater Isala en diverse uitgaansgelegenheden.

In de directe omgeving zijn metro- en busverbindingen gelegen naar het centrum van Rotterdam. Ook is er voldoende parkeergelegenheid in de directe omgeving.

Klik hier voor de aanbieder van dit unieke object.

BOXMEER
KLOOSTER
TE KOOP

Klooster Elsendael Boxmeer betreft een unieke belegging, bestaande uit een volledig gerenoveerd 17e eeuws kloosterpand, parkeerterreinen, tuinen, ondergrond en erf, boerderij en tuinhuis.

Klooster Elsendael bestaat uit: restaurant met plaats voor 50 gasten – negentien hotelkamers – vier vergaderzalen – atrium – receptie – kantoren – zeven behandelruimten – terras – drie keuken, waaronder één professionele restaurantkeuken  – toiletgroepen – eigen parkeerterreinen – ommuurde kloostertuinen – boerderij/woonhuis – tuinhuis (incl. keuken) – kapel – boerderij / woonhuis. In totaal is er ca. 2.500 m² beschikbaar.

Klik hier voor de aanbieder van dit unieke object.

ROELOFARENDSVEEN
WATERTOREN
TE KOOP

Wonen als hoogst ingezetene van de gemeente? Dit object is het meest iconische gebouw van de omgeving. In deze watertoren met adembenemend uitzicht is een unieke, perfect afgewerkte  woning gerealiseerd.

Uitgebreide verkoopinformatie is terug te vinden op de website die speciaal voor de verkoop is gelanceerd: klik hier

Klik hier voor de aanbieder van dit object.

WEESP
KERKCENTRUM
VERKOCHT

Reliplan gaf advies bij de verkoop van het kerkcentrum Hogeweij en de bijbehorende woning te Weesp.

Opdrachtgever: Protestantse Gemeente te Weesp en Driemond
Neem rechtstreeks contact op met Reliplan via info@reliplan.nl.

VERKOCHT

Bekijk hier de aanbieder van dit object.

OOLTGENSPLAAT
FORT PRINS FREDERIK
VERKOCHT

Neem rechtstreeks contact op met Reliplan via info@reliplan.nl.

Bekijk hier de aanbieder van dit object.

 

DEVENTER
KAPEL
VERKOCHT

Meer informatie vindt u op Reliplan.

Bekijk hier de aanbieder van dit object. 

 

ZAANDAM
KERK
VERKOCHT

Bouwjaar: 1893
Verkoop
Opdrachtgever: Christelijk Gereformeerde Kerk
Ontwikkeling woonappartementen

Bekijk hier de aanbieder van dit object.

 

WOLDENDORP
KERKGEBOUW
VERKOCHT

Bouwjaar: 1949
Verkoop
Opdrachtgever: Protestantse Kerk Nederland Woldendorp

Bekijk hier de aanbieder van dit object.

 

WIRDUM
UNITASKERK
VERKOCHT

Bouwjaar: 1925
Planvorming
Opdrachtgever: Protestantse Gemeente Wirdum
Verkocht aan: woningbouwvereniging
Woonappartementen, huisartsenpraktijk en atelier

Bekijk hier de aanbieder van dit object.

 

DURBUY
APPARTEMENT
TE KOOP

Reliplan Belgie heeft in Durbuy, Belgische Ardennen, een klooster herontwikkelt naar 14 appartementen. Het klooster Couvents des Recollets aan de Rue des Recollets.

Bekijk hier de aanbieder van dit object.

CAPELLE AAN DEN IJSSEL
KERK
TE KOOP

Deze kerk bevindt zich in Swollevaar. Aan de achterzijde van het gebouw zijn er verschillende ruimtes verdeeld.

Het is mogelijk om te parkeren op de openbare weg.  Het openbaar vervoer is op loopafstand en dat brengt u binnen 10 min in Rotterdam.

UTRECHT
KERK
TE KOOP

Dit monumentale kerkgebouw is gebouwd in 1981 aan de Catharijnekade 9. Het bouwwerk is van de Gereformeerde Gemeente Utrecht (GGU).

Klik hier voor meer informatie over dit object.

ZAANDAM
KERK
TE KOOP

In 1976 is dit kerk in gebruik genomen als Nederlands Gererfomeerde Kerk (NGK). Er bevindt zich in deze kerk een interresant orgel uit het jaar 1908.

Klik hier voor meer informatie over dit object.

SITTARD
KERK
TE KOOP

Grote kerk dat gebouwd is omstreeks 1918. Het heeft een kerkzaal met ca. 120 zitplaatsen. Naast de kerk bevindt zich een gang waar aan het eind diverse voorzieningen zijn zoals een cv berging, een kluis en cv-ketels. Er bevindt zich ook een verdieping met een vergader kamer.